Tratamentul și susținerea osteoartritei

0
9420

Nu există tratament pentru osteoartrita, cu toate acestea problema nu întotdeauna orice fel de rău treptat. Există o serie de tratamente pentru a ajuta la calmarea simptomelor. În câteva cazuri, în cazul în care diferite alte terapii au, de fapt, nu a fost de ajutor, intervenție chirurgicală pentru a corecta, îmbunătăți sau înlocui rănit articulațiilor ar putea fi, de asemenea, gândit.

Mod de viață modificări

Antrenament este una dintre cele mai importante terapii pentru persoanele cu osteoporoza, artrita, indiferent de vârstă sau de nivelul de fitness fizice. Exercițiu trebuie să includă o combinație de exerciții pentru a îmbunătăți masei musculare și, de asemenea, programe de antrenament pentru a îmbunătăți dumneavoastră de bază de sănătate și de fitness. Dacă osteo artrita provoacă disconfort precum și rigiditate, ai putea crede antrenament va face semne și simptome mai rau.

Cu toate acestea, exercițiu de rutină care menține energic, se acumulează musculare, precum și îmbunătățește nivelul articulațiilor, de obicei, ajută pentru a stimula semne. Exercitiul este, de asemenea mare pentru slăbire în jos, stimularea poziția dumneavoastră și, de asemenea, liniștitor de stres și de anxietate, toate din care va ușura semne. Medicul de familie, sau potențial, un fizioterapeut, cu siguranță va revizui beneficiile pe care le poate obține dintr-un program de antrenament și, de asemenea, poate oferi o strategie de exercițiu pentru a se conforma în casa ta.

Este important să urmați această strategie, deoarece există riscul de a face prea mult antrenament prea repede, sau de a face un fel greșit de antrenament, s-ar putea deteriora articulatiile. Aflați mai multe despre de fitness constând în mijloace de bază să-și exercite în casa ta.

Fiind supraponderali sau obezi, de obicei, face osteo artrita chiar mai rau, ca se pune stresul pe câteva articulații. Pentru a descoperi dacă sunteți supraponderali sau obezi, de a face uz de sănătos și echilibrat calculator greutate. Dacă ești obez sau supraponderal, încercați pentru a reduce greutatea de a face o mulțime mai mult activitatea fizica precum și consumatoare de un sănătos dieta.

Revizuiasca orice nouă strategie de exercițiu cu medicul de familie sau fizio-terapeut înainte de a începe. Ei te pot ajuta planifica un program de exercitii adecvat pentru tine. Medicul de familie și, de asemenea, tehnica de asistent social poate de asemenea recomanda privire la modul de a reduce greutatea treptat și sigur.

Disconfort reducerea medicamente

Medicul dumneavoastră vă va vorbi cu siguranță despre medicamente pentru a atenua durerea de osteoartrita. De multe ori o combinație de terapii, cum ar fi medicamente, exercitii fizice si de asistare gadget-uri sau tratament chirurgical, ar putea fi necesar pentru a ajuta la controlul disconfort. Tipul de analgezic un Medic generalist ar putea recomanda pentru tine cu siguranță va depinde de gradul de durere și, de asemenea, diverse alte condiții sau boli ai. Principalele medicamente făcut uz de mai jos.

Dacă aveți de fapt durerea declansata de osteo artrita, un Medic generalist ar putea recomanda administrarea de paracetamol pentru a începe cu. Puteți obține acest lucru de la magazine alimentare sau magazine de droguri. Cel mai bine este să-l ia în mod constant, mai degrabă decât de așteptare până disconfort sfârșește prin a fi de nesuportat. Atunci când se iau paracetamol, folosiți întotdeauna o doză GP recomandă precum și să nu depășească doza maximă specificată pe ambalaj.

Dacă paracetamolul nu reglementa în mod eficient durerea de osteoartrita, un Medic generalist ar putea recomanda un non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii (AINS). Ains sunt antialgice care funcționează prin reducerea inflamației.

Unele Ains sunt disponibile creme (Ains topice) pe care le utilizați în mod direct afectate articulații. Unele Ains topice sunt disponibile peste tejghea. Ele pot fi deosebit de eficiente dacă aveți osteoartrita la genunchi sau mâinile. În plus față de sprijinirea pentru a reduce durerea, ele pot, de asemenea, ajuta la reducerea umflarea articulațiilor dumneavoastră. Medicul dumneavoastră va examina cu tipul de AINS ar trebui să ia, precum și beneficiile și pericolele legate de acesta.

AINS calculatoare comprimat poate fi necesară dacă paracetamol și Ains topice nu sunt reducerea durerii. Ele nu pot fi potrivite pentru persoanele cu probleme speciale, cum ar fi astmul bronșic, o burta abces sau angina, sau dacă ați avut un atac de cord sau accident vascular cerebral. Dacă luați doze mici de aspirina, intreaba-ti medicul dacă trebuie să folosiți un AINS.

Dacă medicul de familie recomandă sau prescrie un AINS pentru a fi luate de gura, ei vor, de obicei, de asemenea, sugerează un medicament numit inhibitor de pompă de protoni (IPP) pentru a lua în același timp. Ains pot rupe în jos celular captuseala din burtica ta, care vă protejează împotriva acidul din stomac. Ipp reduce cantitatea de acid produsă de stomac, scăderea pericol de daune la burtica ta captuseala.

Terapii de sustinere

Opioide, cum ar fi codeina, sunt un fel de durere de eliberare, care ar putea atenua durerea ta dacă paracetamolul nu funcționează. Opioidele pot ajuta calma disconfort serios, cu toate acestea pot de asemenea crea efecte secundare, cum ar fi somnolență, greață sau vărsături și, de asemenea, mișcările intestinului neregulate.

Codeina este combinat cu paracetamol în comun medicamente, cum ar fi co-codamol. Dacă aveți nevoie pentru a lua un opioid în mod regulat, medicul de familie poate prescrie un laxativ pentru a lua împreună pentru a opri nereguli.

Un medic de familie poate prescrie o crema de capsaicina dacă aveți osteo artrită la mâini sau genunchi precum și Ains topice au, de fapt, nu a lucrat în atenuarea durerii. Capsaicina crema de funcții prin blocarea nervilor care trimite disconfort în mesaje vindecat zonă. S-ar putea să-l utilizeze pentru un timp înainte de aceasta are un impact. Ar trebui de a experimenta unele disconfort ameliorare în primele 2 săptămâni de a utiliza crema, dar poate dura până la o lună pentru ca terapia să fie de încredere.

Aplicați un bob de mazăre-size cantitatea de capsaicina crema pentru a influențat articulațiilor la fel de mult ca de 4 ori pe zi, dar nu mai frecvent decât o dată la fiecare 4 ore. Nu folosesc capsaicina lotiune pe arestat sau umflarea pielii, precum și în mod constant spălați-vă pe mâini după utilizarea acestuia.

Feriți-vă să nu pentru a obține orice fel de crema de capsaicina fragile, locații, cum ar fi ochii, gura, nasul și, de asemenea, zonele genitale. Capsaicina este facut din ardei iute, deci, dacă ați luat-o pe zonele sensibile ale corpului, este cel mai probabil să fie foarte chinuitoare pentru câteva ore. Cu toate acestea, acesta nu va declanșa nici un prejudiciu.

S-ar putea descoperi o senzație de arsură pe piele după aplicarea crema de capsaicina. Acest lucru este absolut nimic de la stres peste, și, de asemenea, mai mult îl folosiți, cu atât mai puțin trebuie să apară. Cu toate acestea stați clară de a face uz de prea mult lotiune sau o baie caldă sau un duș înainte sau după aplicarea ei, deoarece se poate face arderea experiență mai rău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here