Diabetul cauzează, mituri, tratament și îngrijire la domiciliu

0
2354

Am publicat recent de Facebook cu privire la un remediu pentru diabet zaharat, precum și a recomandat cineva incerca. Pur și simplu șase zile mai târziu, am obținut aderarea la mesaj de la un bun prieten:

Am vrut doar să picătură o linie la fel de bine ca multumesc pentru acest articol … Mi-rezultatele de laborator de la începutul lunii au fost 230. După pur și simplu acest lucru recent este până la 155. Cred că voi rămâne în diverse regulat în termen de o lună. Într-adevăr miraculos … A fost cu adevărat un joc video changer pentru mine și am vrut să știi cât de mult am apreciat informații și, de asemenea, doar cât de mult de o distincție cred că se va face cu siguranță în viața mea.

Patru luni mai târziu, amice încărcate asta de Facebook:

Am început pe acest regiment, când Nathan a încărcat despre astaluni în urmă Meu de glucoza din sange grad la acel moment, în timp ce administrarea a două zi cu zi glucoză medicamente, a fost de 235. În urmă cu două săptămâni, mi [nu manca] gradul de zahăr, FĂRĂ medicamente, a fost de 68.

Dacă cauți pe google “diabet remediu” sunt direcționate către site-uri de internet ca WebMD și Mayo Facilitate în cazul în care veți găsi informații cu privire la dieta regim, antrenament, droguri, și terapia cu insulină, cu toate acestea absolut nimic cu privire la remediu. Aceasta lipsa de informații ar putea să se refere la adevărul că Americanii investi $322 de miliarde de euro pe an de-a face cu probleme cu diabet zaharat, 60 de miliarde de dolari pe an pentru programe de pierdere in greutate, și 124 miliarde dolari pe an pe junk food. Acest lucru are de-a face cu 3% de la NOI situația economică! Datorită faptului că multe popoare resursele sunt susținute de diabet zaharat și, de asemenea, principalul său motiv, excesivă în greutate, virale efect de persoane obținere a vindecat și de informare a altora este redus considerabil.

Din această cauză ușor de înțeles sufocant de mesaj, dacă ești genul meu de Facebook amice, precum și au experimentat deja diabet zaharat de tip 2 vindeca pe cont propriu. există nenumărate ai la dispoziție-este necesar pentru tine de a împărtăși poveștile tale de succes ca peste tot la fel de posibil. Puteți pur și simplu să împărtășească acest articol!

Acum, aici este tratamentul. Doar să respecte aceste 3 ușor de lege. Dacă luați insulină sau alte medicamente, trebuie să se coordoneze cu medicul dumneavoastră, ca are cu siguranță va avea nevoie să fie ajustate (în jos), astfel încât să nu moară din cauza unei supradoze.

Sfat: Dacă ți se pare ca gustări, pur și simplu așteptați un pic, precum și a face gustare parte din următorul fel de mâncare.

Sfat: niciodată nu este nevoie să numeri caloriile din nou. Atunci cand mananci, mananci pana esti complet. Mă aflu pune jos telefonul meu și concentrându-se pe a manca. Cu calorii rușine a dispărut, puteți mânca ceea ce vă doriți și, de asemenea, aprecia treptat. După ani de zile de chinuitoare calorii limitare, consumul este cu adevărat plăcută, încă o dată!

Oțet, feeric elixir de sănătate bună

Folosi orice tip de combinație dintre tehnicile enumerate mai jos pentru a accelera scăderea în greutate și, de asemenea, du-te înapoi la sănătate bună Dacă face uz de toate cele cinci sensibil, puteți obține de la excelent în greutate în 6– un an sau mai puțin-chiar dacă asta înseamnă a pierde 100 de lire sau chiar mai mult. Da, cred că de greutate de 10, 20, 30 de ani în urmă. Un alt bun prieten de-al meu a pornit pe acest drum în 2014 evaluarea 270 de kilograme in plus. El are în jur de treizeci de ani și gata pentru a ajunge la facultate lupta curs de greutate de 197 de kilograme și, de asemenea, pur și simplu a fugit său cel mai rapid de 2 km vreodată înainte. El a ajuns la acest factor de către aderarea la ambele reguli de peste si doar 3 din cele 5 tehnici de mai jos.

Tehnica (esențial): Taie în jos, pe deserturi, și dacă poți, să le taie complet pentru o pereche de luni. Eu încă mai consumă înghețată privind cât de repede o săptămână, și știu oameni care sunt de reducerea de greutate pe acest plan de dieta în timp ce mănâncă înghețată, practic, de zi cu zi. Totuși, acest lucru cel mai probabil nu va fi cazul pentru toată lumea. Mai bine de a restricționa sever deserturi pentru primul cuplu de luni, iar ulterior, progresiv restabili.

Metoda (nu la fel de esențial): locul de Muncă mult mai mult. În mod obișnuit furnizarea de masa musculara la un antrenament a fost revelat pentru a stimula sensibilitatea la insulina. Eu susțin antrenament “mai mult” pentru că dacă nu primești nici un fel de exercițiu, în orice mod, nici măcar nu încearcă și, eventual, n-am de revizuire asta de mult oricum.

Utilizați trucuri suplimentare pentru a accelera evadarea din diabet și obezitate.

Truc (nu la fel de esențial): Elimina masa de dimineață. Mai degrabă decât micul dejun, a spori grăsime, proteine sănătoase, precum legume mănânci la masa de prânz și cină. Am scos micul dejun în timp ce creșterea mea de ansamblu de zi cu zi de calorii de la 1600 la 2500+, și încă vărsat șase kilograme în primele 2 săptămâni.

Metoda (esențial): Opta pentru o cantitate mai mare de ori fara a manca (da, da, de post). Consuma apa doar pentru câteva zile sau săptămâni la un moment dat. Grăsime va lichefiere departe, și, de asemenea, cu natură 2 probleme cu diabet zaharat și alte boli. Concludente publicații aici sunt Dr. Joel Fuhrman, Postul și Consumatoare de Sănătate Și Wellness: Un Medic Programul pentru Cucerirea Condiție, și Dr. Jason Fung imagine de Ansamblu Completă a Postului. Am extrem sugerează-le pe amândouă; dacă sunteți ezitant, a verifica afară comentarii testimoniale pe Amazon.com. Am și, de asemenea, un minim de 20 de prieteni apropiați au încercat posturilor pe termen lung zile la săptămâni. Acesta funcționează, și, de asemenea, este fantastic.

Nu lăsa pe nimeni să te afecteze! Medicul dumneavoastră poate fi ezitat și, de asemenea, rezista inițiative pentru a te vindeca, cu toate acestea sta ferm! Mai rău caz, puneți-vă medicului dumneavoastră în legătură cu Dr. Jason Fung, un nefrolog care ostenit de doar gestionarea disconfort pentru sfârșitul fazei pacientii cu afectiuni renale la sfârșitul vieți ruinate de diabet zaharat, precum și a hotărât să facă ceva pentru a le ajuta să iubesc puterea unui sănătos și echilibrat de viață bine trăită. Acum respecte ușor politici pur și simplu și, de asemenea, deschis clarificat peste, precum și de a ajuta-te!

Dacă aveți experiență favorabilă cu tehnici de definit aici, vă rugăm să lăsați comentarii de mai jos, a lovit “sugerează” comutator, articolul pe Twitter și facebook, și, de asemenea, cu nerăbdare acest blog pentru toată lumea te recunoaste! Dacă nu aveți experiență, dar sunteți de gândire despre asta sau ai alte nelămuriri, vă rugăm să ajunge și eu vă va ajuta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here