Cum să scapi de articulații și nu va mai durea!

0
2925
Simptomele diferitelor tipuri de plângeri sunt

Osteoartrita este cea mai frecventă cauză a problemelor recurente ale articulațiilor. Entorse și alte leziuni pot provoca, de asemenea, probleme comune. Simptomele diferitelor tipuri de afecțiuni sunt foarte asemănătoare și poate fi dificil să știți de ce suferiți. Aflați mai multe despre cum vă puteți reduce durerea articulară.Osteoartrita este cea mai frecventă cauză a problemelor articulare recurente, alta poate fi artrita reumatoidă artrita reumatoidă. Entorse și alte leziuni pot provoca, de asemenea, probleme comune.

Simptomele diferitelor tipuri de plângeri sunt

Simptomele diferitelor tipuri de plângeri suntFoarte asemănătoare și poate fi dificil să știți de ce suferiți.Semnele tipice de artroză sunt durerea și rigiditatea într-o articulație. La începutul bolii,https://www.medicina-naturista.ro/care-sunt-cauzele-durerii-articulare-si-cum-pot-fi-prevenite/ este vorba despre durerea de debut. Articulația se simte rigidă și doare puțin când te ridici, dar devine mai bună când te-ai mișcat o vreme.Când boala a mers mai departe, durerea este cea mai gravă atunci când tensionează și împovărează articulația. Unii primesc plângeri mai severe cu dureri crescute și articulații rigide chiar și atunci când se odihnesc.

Durerea de odihnă este puțin mai frecventă în artroza articulației șoldului decât în alte articulații.Osteoartrita poate afecta diferite articulații.Osteoartrita este o boală reumatică numită și insuficiență articulară. Începe în cartilajul articular și înseamnă că cartilajul este subțire. Boala poate fi atât dureroasă, cât și laborioasă, dar nu este periculoasă.Aflați mai multe despre ceea ce se întâmplă în organism.Multe articulații din organism pot suferi de osteoartrită, dar este cel mai frecvent la degete, degetele de la picioare, genunchi și șolduri.

Artroza articulară a degetelor face ca articulațiile degetelor, în special articulațiile exterioare, să fie înțepenite, rigide și dureroase. Majoritatea oamenilor primesc artroză numai în orice parte a corpului. Dacă aveți osteoartrită a șoldurilor, genunchii nu suferă.Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă simți mai bine dacă aveți osteoartrită. Exercitarea, antrenamentul de forță și pierderea în greutate sunt trei măsuri care pot ameliora problemele articulare dacă bănuiți sau știți că acestea se datorează osteoartritei.

Dacă aveți dureri articulare pe termen scurt

Dacă aveți dureri articulare pe termen scurtDin cauza osteoartritei, puteți utiliza temporar pastile de durere pe bază de prescripție medicală, dar cea mai importantă măsură este activitatea fizică.Școala de artroză care alăptează se întoarce la tine cu inconveniente de la șold, genunchi sau mână și este condusă de un fizioterapeut. Veți obține o evaluare a problemei și a funcției, precum și un program de instruire testat individual.

Școlile de artroză sunt situate în toată Suedia și puteți să vă adresați direct școlii de artroză sau să fiți îndrumați de asistența medicală.Durerea artrozei poate fi ușurată prin exerciții fizice.Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă ameliora disconfortul în osteoartrită este să fiți activi fizic. Puteți lua medicamente pentru durere pentru a începe, dar nu ar trebui să fie tratamentul principal.Există două reguli de urmat; durerea nu trebuie să se înrăutățească mult după exerciții fizice și nu ar trebui să stea mult timp.

Cum să te antrenezi cu artroză.Exercitarea este importantă în osteoartrită, deși poate răni puțin. Iată câteva sfaturi pentru a începe.Pentru ameliorarea osteoartritei, 30 de minute de exerciții fizice, trei zile pe săptămână, contribuie la o îmbunătățire clară după numai două luni, atât în ceea ce privește durerea, cât și mobilitatea. Încercați forme care nu împovărează atât de mult articulațiile, cum ar fi ciclismul, mersul Nordic și înotul.Construi puterea ta musculare.Pentru a preveni durerea care provine din osteoartrită, trebuie să vă construiți forța musculară cu antrenament de forță.

Excesul de greutate crește sarcina asupra

Excesul de greutate crește sarcina asupraArticulațiilor genunchiului și șoldului mai presus de toate și crește astfel riscul de a suferi de osteoartrită. Prin urmare, pentru prevenirea artrozei, este bine dacă încercați să pierdeți în greutate.Este obișnuit să aveți dureri articulare. Cel mai adesea, durerea articulară trece de la sine. Uneori durerea articulară poate fi cauzată de o boală gravă. Ar trebui să solicitați asistență medicală dacă o articulație se umflă brusc și aveți febră sau vă simțiți foarte rău în același timp.

Ameliorarea durerii fără prescripție medicală pentru osteoartrită.Dacă aveți dureri articulare, puteți utiliza medicamente fără prescripție medicală pentru dureri care conțin paracetamol, ibuprofen, diclofenac, naproxen sau acid acetilsalicilic. Poate varia de la o persoană la alta care medicament dă cel mai bun efect și va trebui să îl încercați, dar nu în același timp.Paracetamolul are un efect timp de 4-5 ore.Ibuprofenul are un efect de aproximativ 6 ore.Diclofenacul are un efect timp de 4-6 ore.Naproxenul are un efect de până la 12 ore!

Medicamentele de mai sus sunt preferabile acidului acetilsalicilic deoarece au un risc mai mic de efecte secundare. Medicamentele încep de obicei să ofere efect analgezic în aproximativ 30 de minute naproxen 30-60 de minute și asigură ameliorarea maximă a durerii în 1-2 ore.Dacă aveți dureri cauzate de osteoartrită câteva zile la rând, puteți lua Relifex care conține nabumeton. Ea are un efect de lungă durată, care vine treptat.Glucozamina poate fi testată pentru osteoartrită ușoară până la moderată. Glucozamina este o substanță care se găsește în mod natural în organism și este o piatră de construcție atât în cartilajul articular, cât și în lichidul sinovial.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here