Reduceți durerea și aveți grijă de articulațiile dvs. în mod inteligent!

0
2217
Beneficiile exercițiilor fizice regulate sunt nenumărate

Cu durere, corpul ne poate spune că este timpul să ne relaxăm. Dar fără mișcare, mușchii și articulațiile slăbesc și o spirală aparent nesfârșită se transformă. Prin urmare, fiecare pacient cu artrită trebuie să-și găsească sau să-și creeze propriul ritm de exercițiu. Mișcarea rezonabilă ajută Sfatul general este-dacă puteți, mutați-vă. Cartilajele articulare nu au o aprovizionare vasculară și primesc nutrienți din sebumul articular. Dacă articulația este în mișcare, cartilajul suge acest sebum ca un burete și, prin urmare, este mai bine hrănit. Medicii recomandă ca persoanele cu artrită cronică să se miște dacă nu ameliorează direct durerea articulară.

Beneficiile exercițiilor fizice regulate sunt nenumărate

Beneficiile exercițiilor fizice regulate sunt nenumărateCare sunt principalele Ameliorarea umflăturii și durerii articulațiilor,reabilitare mai rapidă,încetinirea deteriorării articulațiilor afectate,îmbunătățirea stării de spirit și a https://www.medicina-naturista.ro/care-sunt-cauzele-durerii-articulare-si-cum-pot-fi-prevenite/ somnului,ameliorarea anxietății și managementul depresiei,ameliorarea altor afecțiuni cronice de exemplu diabet sau boli de inimă.De la mersul pe jos la yoga.Cum ar trebui să arate planul ideal de exerciții pentru o persoană cu artrită? Baza este o jumătate de oră de mișcare mai ușoară, în comun, pe zi.

Poate fi înot,plimbare,aqua aerobic,yoga,pilates.La aceste activități de fitness, adăugați încă 2 ori pe săptămână exerciții pentru a crește puterea. După cum este necesar, pot fi incluse și cele care îmbunătățesc echilibrul. Un principiu important este întreruperea programului de exerciții dacă agravează sau provoacă direct dureri articulare dar nu musculare.

Deși, în general, vorbim despre beneficiul neechivoc al mișcării, uneori este mai bine să lăsați corpul să se odihnească. Dacă în prezent sunteți tulburat de un atac de artrită, este recomandabil să faceți o pauză până când vă ocupați de durere și inflamație. Odihniți-vă, încercați atât gheață, cât și comprese calde și luați medicamente antiinflamatorii prescrise de medicul dumneavoastră. De îndată ce începeți să vă simțiți mai bine, puteți sări din nou în ritmul de funcționare al exercițiului.

Numai fără durere Deși avantajul sportului este că îl puteți opri, nu înseamnă că nu trebuie să vă gândiți la mișcare. De exemplu, dacă sunteți tulburat de dureri de șold, nu trebuie să renunțați imediat la toate exercițiile. Ce zici în loc de mers pe jos, încercați înot sau aqua aerobic pentru câteva săptămâni.Apa va ușura articulațiile și puteți continua să lucrați la fitness, în loc să renunțați complet la mișcare.

Trucul este pur și simplu să găsești Ocolul potrivit în jurul obstacolului pe care artrita îl pune în calea ta și nu trebuie să te oprești dacă nu este necesar. Dacă nu sunteți sigur ce exerciții sunt potrivite pentru dvs., discutați cu medicul sau fizioterapeutul. Ei vor fi cu siguranță fericiți să vă ajute să construiți un program de întărire a mușchilor și articulațiilor, fără a vă expune riscului de rănire. Amintiți-vă că mișcarea ar trebui să aducă bucurie și să ușureze durerea. Dacă nu este cazul, atunci este timpul să schimbăm ceva.

În corpul uman există mai mult de o sută de articulații

În corpul uman există mai mult de o sută de articulațiiCare permit corpului să se miște. Și toți pot răni, fie din cauza supraîncărcării, a utilizării necorespunzătoare sau a bolii. Cum se face astfel încât mișcarea să rămână o bucurie.Dr. Pavel Drbal a răspuns la acest lucru într-un interviu online astăzi.Din ce în ce mai mulți tineri sub vârsta de treizeci de ani sunt chinuiți de dureri de spate și articulare.

Uneori, acest lucru se datorează activității fizice excesive și, mai presus de toate, incorecte, alteori – și acest lucru este mai des cazul-mișcare mică sau deloc. Astfel, modul sedentar de viață, care este atât de tipic pentru prezent, ne este impus.Exercițiu intelligent Ca remediu dovedit, medicul Drbal a recomandat ILTV-care reprezintă o pregătire fizică terapeutică individuală condusă de un fizioterapeut.

Dacă problemele dvs. sunt funcționale, iar cele pe care le descrieți sunt cel mai probabil să fie, soluția este smart gym și tratamentul cauzal pentru dezechilibrele musculare. Din alte activități de mișcare mai accesibile, aș recomanda înotul”, a fost unul dintre răspunsurile sale tipice, care pot fi folosite pentru ei înșiși și pentru alți cititori. Îmbinările au nevoie de mișcare, numai pentru a putea funcționa corect!

Fără ea, chiar și cartilajul articular nu este restabilit, fără de care este imposibil un sistem musculo-scheletic sănătos. Uneori acupunctura ajută, la care Dr. Drbal este expert. Ca specialist în reabilitare, el a sfătuit, de asemenea, cum să corecteze problemele, dar și cum să le trateze – și, cel mai important, cum să le prevină.Ce fel de nutriție este potrivit.Pentru sănătatea articulațiilor, este importantă nu numai dieta noastră naturală, ci și alimentația specială în comun. O mulțime de oameni au întrebat despre diverse pregătiri și au vrut să știe care-indiferent de publicitatea masivă – va ajuta cu adevărat.

Drbal recomandă personal preparate pe bază de peptide de colagen, care sunt produse de scindare a colagenului, de exemplu Geladrink.Ne cerem scuze, dar experții noștri, de obicei, nu au timp să răspundă la toate întrebările trimise în timpul alocat iar oaspetele nostru a depășit-o de mai multe ori. Vă rugăm să consultați și întrebările altor cititori, probabil că veți găsi ceva pentru dvs. în răspuns.Toate răspunsurile Dr. Pavel Drbal pot fi găsite în interviul online de mai jos acest articol.

După absolvire la 2. a lucrat la Facultatea

După absolvire la 2. a lucrat la FacultateaDe Medicină a Universității Comenius din Praga 2. Departamentul intern al Spitalului Universitar din Bulovka și Clinica de reabilitare din Malvazinka. În prezent lucrează ca medic de reabilitare în vršovické zdravotní o clinică de ambulatoriu.din 2011 este doctor al Filarmonicii Cehe. Este specialist în domeniul reabilitării și medicinei fizice.

În practica sa, el se concentrează asupra problemelor durerii articulațiilor, mușchilor și coloanei vertebrale, bolilor psihosomatice cu manifestări în sistemul musculo-scheletic și bolilor reumatice. Este un medic muzician căutat.El este specializat în sonografia mioscheletului și, pe lângă procedurile terapeutice clasice, folosește acupunctura pentru a vă trezi dimineața cu dureri articulare și pentru o lungă perioadă de timp vă mișcați degetele rigide sau înapoi.

Până seara, genunchii răniți și umflați raportează din nou. Crezi că e normal la vârsta ta? Peste durerile articulare, nu trebuie să vă mișcați mâna.De asemenea, pentru bolile sistemului musculo-scheletic, tratamentul poate fi cu atât mai eficient cu cât a fost început mai devreme, confirmă Prof.MuDR. Karel Pavelka, DRSC., director al Institutului de Reumatologie din Praga.Dacă excludem motivele traumatologice ale durerii articulare adică leziuni mecanice în traume, atunci rămân două grupe principale de boli care cauzează dureri articulare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here