Tratamentul obișnuit pentru creșterea tensiunii arteriale astăzi este medicație!

0
1636
Tratamentul obișnuit pentru creșterea tensiunii arteriale astăzi este medicație!

Vestea bună e că îți poți îmbunătăți tensiunea prin schimbări simple ale stilului de viață. Tratamentul obișnuit pentru creșterea tensiunii arteriale astăzi este medicația. În unele cazuri, acest lucru este adesea rezonabil. Dar dacă ai putea obține o tensiune arterială perfectă fără pastile sau efecte secundare-cu o sănătate îmbunătățită și greutate ca bun venit side – bonusuri, în schimb? Pentru informații suplimentare privind tensiunea arterială, consultați ghidul nostru bazat pe dovezi care indică tensiunea arterială normală și tensiunea arterială ridicată – ceea ce trebuie să știți.

Acest ghid se va baza pe acestea și vă va arăta cum să normalizați tensiunea arterială în mod natural. Când trebuie administrată hipertensiunea? Așa cum este detaliat în ghidurile noastre anterioare ale tensiunii arteriale, cea mai recentă actualizare a ghidurilor AHA de hipertensiune a creat o definiție mult mai agresivă a tensiunii arteriale crescute. Tensiunea sistolică între 120-129 și diastolică peste 80, anterior în limite normale, este considerată acum “tensiune arterială crescută.”O presiune sistolică între 130-139 și diastolică 80-89 este în prezent în stadiul 1 hipertensiune arterială, iar o tensiune sistolică mai mare de 140 sau diastolică mai mare de 90 este în prezent în stadiul 2 hipertensiune arterială.

 

Dar asta înseamnă că toți cei cu diagnosticul de hipertensiune au nevoie de medicamente?

Dar asta înseamnă că toți cei cu diagnosticul de hipertensiune au nevoie de medicamentePentru creditul lor, orientările recomandă terapia stilului de viață pentru hipertensiune arterială Etapa 1, dar ei recomandă medicamente imediate pentru etapa 2 și mai sus. Ne-ar argumenta că doar despre toată lumea, cu excepția la nivelurile extreme, merită un studiu dedicat de intervenție stil de viață înainte de a comite la terapie medicală cu potențiale efecte adverse. Studiile observaționale sugerează că scăderea tensiunii arteriale se corelează cu mai puține evenimente cardiovasculare și o durată de viață mai lungă.

Acest lucru, cu toate acestea, este diferit de a spune terapia cu medicamente pentru a atinge niveluri mai mici este universal benefic. În schimb, arată că având în mod natural scăzut tensiunii arteriale este benefic. Normal scăzut. Acest lucru poate fi realizat prin stiluri de viață sănătoase.

Dacă tensiunea arterială este ridicată, cu toate acestea, există circumstanțe în care medicamentele pot fi de ajutor. Dacă este sever crescută (peste 160 sistolică sau peste 100 în diastolică), medicația, pe lângă intervențiile stilului de viață, este probabil înțeleaptă. Dacă aveți alți factori de risc pentru bolile cardiace (cum ar fi fumatul sau diabetul zaharat), începerea tratamentului poate fi benefică chiar și pentru o creștere mai mică a tensiunii arteriale (peste 140/90). Până recent, nu au existat dovezi convingătoare că medicația îmbunătățește sănătatea oamenilor sănătoși de altfel cu tensiune arterială ușor crescută (140-59 sistolică și/sau 90-99 diastolică). Acest lucru a însemnat că nu a fost clar dacă merită să riști efectele secundare ale medicamentului dacă tot ce ai este o ușoară creștere în absența altor factori de risc cardiovascular.

Un nou studiu de mare, cu toate acestea, a arătat că persoanele de peste 50 de ani, cu hipertensiune arterială și suplimentare de factori de risc cardiovascular trăit mai mult și au redus riscul de boli de inima dacă s-au folosit mai multe medicamente pentru a reduce tensiunea arterială sistolică tot drumul la 120. Acest beneficiu vine cu un risc semnificativ crescut de efecte secundare, inclusiv riscul de cădere, boli de rinichi și pierderea conștienței.6 Ar fi aceste rezultate traduce la practica “lumea reală”? Un studiu sugerează potențial nu. Acest studiu a fost o vastă graficul de revizuire a peste 38.000 de pacienti cu risc scazut de boli de inima care au avut etapa a doua hipertensiune arterială (tensiune arterială între 149/90 și 159/99) și au fost tratați cu medicamente a tensiunii arteriale.

Motive pentru hipertensiune arterială

Motive pentru hipertensiune arterialăPe o perioadă medie de urmărire de aproape șase ani, nu s-a constatat nici o reducere a riscului de apariție a bolilor cardiovasculare sau a riscului de deces în timpul utilizării medicamentelor. Totuși, aceștia au constatat un risc crescut de tensiune arterială scăzută, leșin și leziuni renale acute printre cei tratați cu medicamente. În cele din urmă, se pare că datele nu sunt atât de concludente precum sugerează orientările. De aceea, vă sugerăm să lucrați cu medicul dumneavoastră pentru a încerca intervenții stil de viață înainte de medicamente, dacă este sigur. Motive pentru hipertensiune arterială. Există mai multe cauze mai puțin frecvente ale tensiunii arteriale, care includ aproximativ 10% din toate cazurile (cum ar fi tulburări renale sau suprarenale, anumite medicamente sau suplimente, etc.).

Prin urmare, oricine cu un nou diagnostic de hipertensiune arterială ar trebui să vadă furnizorul de asistență medicală pentru o evaluare inițială pentru a se asigura că nu există o cauză reversibilă sau periculoasă a tensiunii arteriale crescute. Cu toate acestea, cel mai frecvent tip de tensiune arterială ridicată este genul care nu are o cauză medicală de bază, așa-numita hipertensiune primară sau esențială. Așa cum este descris în ghidul nostru asupra tensiunii arteriale crescute, este dificil de a găsi o cauză solitară pentru hipertensiune. Vârsta, obezitatea, stilul de viață sedentar, fumatul și altele cresc riscul de hipertensiune. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de sindromul metabolic, mulți cred că cauza principală este consumul de alimente mai bogate în calorii, carbohidrați mari decât organismul poate manipula.Rezultatul final este creșterea concentrațiilor de insulină cu creșterea rezistenței la insulină.

În plus, nivelurile ridicate de insulină pot îngroșa țesutul din jurul vaselor de sânge (așa-numitul mușchi neted), care, de asemenea, pot contribui la creșterea tensiunii arteriale. Prin urmare, este logic ca intervențiile care vizează reducerea nivelurilor de insulină să îmbunătățească foarte mult hipertensiunea arterială și sindromul metabolic. Stilul de viață se schimbă pentru o tensiune arterială mai sănătoasă. Există mai multe modificări posibile ale stilului de viață pe care le puteți face pentru a reduce tensiunea arterială, dintre care cinci le enumerăm mai jos. Primul este cel mai probabil cel mai important deoarece elimină cea mai frecventă cauză a tensiunii arteriale.

 

Eliminarea altor lucruri care cresc tensiunea arterială

Eliminarea altor lucruri care cresc tensiunea arterialăDe exemplu, un studiu a demonstrat că o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați a îmbunătățit tensiunea arterială mai mult decât o dietă cu conținut scăzut de grăsimi plus medicamentul de scădere în greutate Orlistat.În plus, o revizuire a mai multor studii controlate randomizate a concluzionat că dietele cu conținut scăzut de carbohidrați au fost mai eficace decât dietele cu conținut scăzut de lipide pentru scăderea în greutate și reducerea tensiunii arteriale și alți factori de risc cardiovascular. Ca un bonus, low-carb nutrition nu numai că îmbunătățește tensiunea arterială, dar, de asemenea, îmbunătățește toate cele cinci markeri ai sindromului metabolic. Acest lucru nu numai că funcționează în studii științifice, dar și în viața reală, cu numeroase rapoarte anecdotice de succes.

Dacă mănânci mai puțină sare îți scade puțin tensiunea. Cercetările au arătat că acest efect este, totuși, mic pentru majoritatea oamenilor pe termen lung. În ciuda diferitelor teste care arată o ușoară reducere a tensiunii arteriale cu diete de sodiu mai mici, ne lipsesc dovezi contemporane că mai puțină sare în produsele noastre alimentare va afecta riscul de boli cardiace sau moarte. Acest lucru a fost arătat într-o meta-studiu recent a tuturor RCTs pe acest subiect.În plus, nu este clar dacă reducerea sodiului este la fel de importantă ca creșterea potasiului.

Deoarece potasiul vine de la alimente întregi, cum ar fi legume și avocado, este posibil ca o dieta cu sodiu mai mare minim-prelucrate-alimente ar avea în continuare un efect benefic asupra tensiunii arteriale. Deoarece o mare parte din sarea pe care o ingerăm provine de la fast food, mese gata făcute, pâine și băuturi răcoritoare, dietele cu carbohidrați scad automat consumul de sare pe măsură ce aceste alimente sunt evitate. În plus, efectele hormonale ale ICCF facilitează eliminarea excesului de sare prin urină de către organism; acest lucru poate explica scăderea ușoară a tensiunii arteriale. În cele din urmă, mari studii observaționale, cum ar fi studiul pur, sugerează că cea mai sănătoasă populație mănâncă o cantitate moderată de sodiu, cu un risc mai mare Văzut la un nivel extrem de ridicat și scăzut de aport de sodiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here