Știind despre cancerul de prostată.

0
2172

Celulele cancerului de prostata este cancerul care se întâmplă în prostata-un mic nuc-glandă în formă de la baieti care creează influente de lichid care alimentează precum și transportă sperma. Cancerul de prostata este una dintre cele mai comune tipuri de celule de cancer la bărbați. În general, cancerul de prostata creste treptat, și, de asemenea, este în primul rând limitat la prostata, în cazul în care acesta nu ar putea provoca daune semnificative. Cu toate acestea, în timp ce unele tipuri de cancer de prostată crește încet și, de asemenea, pot avea nevoie de minim sau, poate, nici un tratament, diverse alte tipuri sunt agresive, precum se poate răspândi rapid.

Celulele cancerului de prostata care se găsește devreme, atunci când este încă limitat la prostata, are o mult mai bună oportunitate de terapie eficientă. Celulele cancerului de prostata poate crea nici un indicator sau simptome la început. Celulele cancerului de prostata care e mult mai avansat poate crea simptome și semne, cum ar fi: Dificultate la urinare.Presiune redusă în fluxul de urina. Sânge în lichidul seminal. Disconfort in zona pelviana. Os disconfort
Disfuncție erectilă. Face o consultare cu medicul dumneavoastră dacă aveți orice semne sau semne de stres.

Complicațiile cancerului de prostată și tratamentele acestuia

Disputa continuă cu privire la pericole și, de asemenea, avantaje de cancer de prostata de screening, și, de asemenea, companii medicale diferă de la recomandările lor. Revizuire screening-ul cancerului de prostata cu medicul dumneavoastră. Cu fiecare parte, puteți decide ce e mai bun pentru tine.t e neclar ce creează celulele cancerului de prostata. Cadrele medicale știe că celulele cancerului de prostata începe atunci când anumite celule din prostata deveni neobișnuit.

Mutatii in neobișnuit ADN-ului celulelor provoca celulelor de a extinde și de a separa, de asemenea, extra rapid decât în mod normal celulele. Celulele anormale trece de viață, atunci când diverse alte celule vor muri. Acumularea de celule neobisnuite de a crea un nod care poate crește pentru a invada celulele din jur. Unele mai puțin frecvente celule pot, de asemenea, rupe și, de asemenea, răspândi (metastaza) la diferite alte părți ale corpului. Variabilele care pot îmbunătăți starea de pericol celulelor cancerului de prostata includ.

Vârsta. Amenințarea celulelor cancerului de prostata îmbunătățește odată cu vârsta. Cursa. Pentru motive care nu a fost încă stabilită, negru ca oamenii să aibă o mai bună amenințarea de cancer de prostata decat barbatii de diverse alte rase. În negri, cancerul de prostata este, de asemenea, mult mai susceptibile de a fi agresiv sau sofisticate. De uz casnic de istorie. Dacă bărbații din membrii familiei tale au avut cancer de prostata, riscul poate fi amplificat. De asemenea, dacă aveți o familie membri istorie de gene care crește riscul de cancer de san celule (BRCA1 sau BRCA2) sau un foarte puternic de uz casnic istorie de cancer de san, riscul de celulele cancerului de prostata ar putea fi mai mare. Probleme de greutate. Barbatii supraponderali depistate cu cancer de prostată pot fi mai susceptibile de a avea de fapt avansate de boala asta e mai greu de tratat. Complicațiile cancerului de prostată și tratamentele sale includ.

Cancer care se raspandeste (tehnici). Cancerul de prostata poate infecta vecine organe ale corpului, cum ar fi vezica urinara, sau să călătorească cu sânge sau sistemul limfatic la oase sau diferite alte organe ale corpului. Celulele cancerului de prostata, care infecteaza oasele pot declanșa durere și, de asemenea, deteriorat oase. Cât mai curând ca celulele cancerului de prostata a infectat alte zone ale corpului, se poate răspunde în continuare la terapie și, de asemenea, ar fi reușit, totuși nu este probabil să fie vindecat.
Incontinenta urinara. Atât cancerul de prostată și, de asemenea, terapia poate crea sistemului urinar, incontinență. Tratament pentru incontinenta urinara depinde de tipul aveți, cât de grav este, precum și posibilitatea de se va îmbunătăți treptat. Terapia opțiuni pot include medicamente, catetere și, de asemenea, tratamentul chirurgical.

Consumul unei alimentații sănătoase și echilibrate, cu o selecție de legume și fructe vă poate îmbunătăți sănătatea generală

Dacă vă puteți opri celulele cancerului de prostata prin dieta a fost încă să fie verificate în mod eficient. Cu toate acestea consuma o dieta sanatoasa si echilibrata regim cu o selectie de legume și fructe pot îmbunătăți starea generală de sănătate și wellness. Selectați sănătos și echilibrat alimente pe suplimente. Nu există studii care au arătat că suplimentele de a juca un rol în reducerea riscului de cancer de prostata celule. Mai degrabă, alege alimente care sunt bogate in substante nutritive, astfel încât puteți să vă păstrați sănătos și niveluri echilibrate de vitamine în corpul dumneavoastră. Antrenament cele mai multe zile ale săptămânii.Exercitarea îmbunătățește starea generală de sănătate, vă ajută să vă mențineți greutatea, precum și stimulează starea ta de spirit. Există unele dovezi că tipii care nu exercită fi mai mare nivelul de PSA, în timp ce băieții care exercită poate avea un risc redus de cancer de prostata.

Încercați să lucreze în cele mai multe zile ale săptămânii. Daca esti nou-nou să-și exercite, începe lent și, de asemenea, funcția-ți de drum până la chiar mai mult timp de exercițiu în fiecare zi. Menține o greutate sanatoasa. Dacă greutatea actuală este sănătos și echilibrat, loc de muncă să-l mențină de cele mai multe zile ale săptămânii. Dacă aveți nevoie pentru a reduce greutatea, adăuga mai multe exerciții fizice și de a reduce varietate de calorii pe care le mananci in fiecare zi. Întrebați medicul dumneavoastră pentru a ajuta la crearea o pregăti pentru echilibrat si sanatos de pierdere in greutate.

Vorbesc cu dumneavoastră profesionale cu privire la riscul crescut de cancer de prostata. Barbatii cu un risc de cancer de prostata ar putea crede despre medicamente sau diverse alte terapii pentru a reduce pericolul lor. Unele studii sugerează că administrarea de 5-alfa reductaza preventions, constând din finasteride (Propecia, Proscar) și, de asemenea, dutasteridă (de Guvernare), s-ar putea reduce total riscul de a contracta celulele cancerului de prostata. Aceste medicamente sunt utilizate pentru a gestiona prostatei accesoriu și de pierdere a parului la barbati.

Cancerul de prostată nu este o afecțiune ostilă

Cu toate acestea, unele dovezi arată că bărbații care iau aceste medicamente ar putea avea un ridicat amenințarea de a obține o mult mai grav tip de cancer de prostata celule (top-calitate cancerul de prostata). Dacă sunteți îngrijorat cu privire la pericolul de instituire celulele cancerului de prostata, discutați cu medicul dumneavoastră. Cancerul de prostată este un neregulate dezvoltarea de celule în interiorul prostatei. Este cel mai frecvent cancer care un om se poate dezvolta. Medicii au descoperit că celulele cancerului de prostata, în plus față de mai multe alte tipuri nu este mortal, potrivit Dr. Neuner. Astăzi, este neobișnuit că un individ este pierdut pentru celulele cancerului de prostata.

Foarte, de obicei, nu se știe de ce un om devine cancer de prostata. În jur de 15 la sută din cazuri, genetica ar putea contribui, și nu există nici un bine-cunoscut mod de viață creează, potrivit Dr. Brookland. Cancerul de prostata nu este ostil condiție. Pe de altă parte, în multe cazuri, aceasta poate fi o problemă dacă are un mai mare pericol de tranziție, precum și începe să se răspândească în ganglionii limfatici precum și oase. Care sunt semnele si simptomele cancerului de prostata? Potrivit Dr. Brookland și Dr. Neuner, majoritatea bărbaților se simt minunat și experiență simptome de mai mulți ani. Pentru cea mai mare parte, cancerul de prostata este într-adevăr o creștere lentă. În trecut, urinar blocaje sau sânge în urină au fost semne de celulele cancerului de prostata, cu toate acestea tratamentul normal și, de asemenea, încercări sunt în prezent în măsură să găsească acele semne la un stadiu incipient.

În cazul în care cancerul este un tip agresiv, precum infectează oase, ridicat de calciu grade în sânge este un semn, spune Dr. Neuner. Proiectii periodice și, de asemenea, PSA testele de sânge au ajutat medicii descoperi precum și trata ostil tipuri de cancer. Când oamenii vor începe obtinerea ecran teste?

Masculii sunt îndemnați să înceapă obtinerea celulele cancerului de prostata proiectii de vârsta de 50 de ani. Pentru bărbații care au o familie, membrii de istorie a bolii, se poate incepe cat mai devreme de vârsta de 45 de cel puțin anual. Oamenii sunt motivați să vorbesc cu medicul lor profesionale pentru a identifica ceea ce este mai bun pentru ei. Ce este rata mortalității de cancer de prostata?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here