Riscul supraalimentării.

0
1852

Eșecul unor persoane supraponderale pentru a crea sau de a descoperi suficiente semnale pentru a opri consumul a fost frecvent raportate în studiile clinice de cercetare științifică. Cercetatorii de la Universitatea din Leeds, marea BRITANIE au dezvoltat o bază statistică pentru a evalua sațietate reacție– Sațietate Raport (MP) – și sunt folosind-o pentru a lor de cercetare pentru a afla de ce unele persoane se luptă să se ocupe de greutatea lor și, de asemenea, dacă anumite alimente poate ajuta să intensifice sentimentele de plenitudine. Într-un experiment de la universitatea din Leeds, oamenii de stiinta au folosit SQ combinate cu diverse sume de toată migdale crude-a amestecat în masa de dimineata cereale pentru a identifica persoanele fizice.

Persoanele venit la cercetarea unitate de studiu peste 4 zile diferite pentru a consuma masa de dimineață și să înregistrezi experiențele lor de pofte precum și plinătatea în perioada următoare. Oamenii au fost identificate ca fiind reduse în îndestulare de reacție atunci când foamea lor a fost doar slab redus de dimineață mese pe trei sau mai multe ocazii. Participanții viitoare a suferit o serie de comportament precum și teste mentale în cazul în care structura corpului precum și metabolice preț au fost analizate, și experiența lor de poftele alimentare față de săptămâna precedentă, dimensiune vas și plină de satisfacții recurs a ridicat de grăsimi, precum scăzut de grăsime alimente au fost determinate.

Reducerea poftei de mâncare.

În general, creșterea numărului de migdale la micul dejun a condus la o dozare asociate scăderea ratingurilor de pofte și de asemenea consumul de energie. Cu toate acestea, studiul a descoperit că cei mici în satietate de reacție (” a redus sațietate fenotip”) au fost identificate de grade mai mari de oportuniști mănânci (mâncând în reacție la scenariu, starea de spirit sau ecologice indicii), o preferință mai mare pentru high-grăsime contrast cu produse alimentare de sănătate, și, de asemenea, raportat senzație de pierdere a controlului lor consumul de acțiuni pe ultimele 7 zile.

În plus, au mancat mult mai multe calorii la masa de prânz tip bufet. “Calitățile care au fost recunoscute în redus de sațietate fenotip sunt markeri de săraci poftei de control, precum și, cu siguranță, ar sugera un ridicat grad de susceptability la supra-consum și, de asemenea, cresterea in greutate,” a declarat Dr. Michelle Dalton, post-doctorale de știință pentru studiul de cercetare. “Aceste căutări pentru recomandăm scăzut sațietate fenotip nu răspunde sensibil la consumat substante nutritive, crearea de ele pentru a arăta practici, precum și de alegerile pe care cu siguranță ar predispune să manca prea mult.”

Pentru a reduce dorințele alimentare și reduce pofta de mâncare, vă sfătuim să ia Mana de glucoza din Sange Asistență calculatoare comprimat cu fiecare fel de mâncare. Acest produs a fost verificat de fapt pentru eliberare lentă de energie din alimentele pe care le mananci, astfel încât acesta poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge, care, prin urmare, ajută la reducerea aspirațiilor de alimente, precum și suprima foamea. Consumul corect de felul de mâncare este la fel de esențial. Cred că Despre Mană plan de Dieta, care elimina zahăr și amidon pe cât posibil pentru a ajuta cu sănătos și echilibrat de gestionare a greutate. Majoritatea dintre noi au făcut-o la un moment dat, chiar și cu cele mai bune de scopuri nu.

În unele cazuri, ca masă de sărbătoare este atât de delicios, nu ne putem opri, sau trata masă este la fel de ademenitoare pentru a trece cu vederea. Te simt umflat până în prezent, cu toate acestea, nu dispera: Exagerează-l din timp în timp, nu este de gând să-ți distrugi sănătatea, deși se poate ruina sistemul de digestie.
A manca prea mult, precum și digestie. Tipic în mod normal, stomacul deține referitoare la una sau două căni de mâncare. Când ne-am mânca prea mult, poate vom mânca de două ori și chiar mai mult. Pentru a face loc pentru un plus de alimente, stomacul tău se întinde ca un balon. Dacă mănânci prea mult de multe ori, burta creste convenabil (care nu este un lucru bun dacă ești un preț accesibil eater). Cele mai multe persoane vor simți cu adevărat durerea ca burta lor este întins trecutul său periodic de capacitate.

Fii atent la corpul tău când obții acel sentiment de sațietate.

Bazându-se pe ceea ce ai consumat, acest sentiment s-ar putea persista. Alimentele bogate în grăsime și, de asemenea, fibre dura mai mult pentru a absorbi. Deci, dacă ați overeaten prăjit alimente, anticipa burta disconfort pentru a lipi în jurul valorii de. Ca alimente bastoane în jurul tău, se poate începe pentru a ridica împotriva ta diafragma, făcându-vă să aveți respirații superficiale. Se poate de asemenea declanșa gastro-lichide pentru a aluneca înapoi în esofag. Când asta se întâmplă, s-ar putea experimenta arsuri la stomac, care nu are nimic de-a face cu inima ta, sau un acru, gust acid în gură. Aici sunt patru linii directoare pentru a ajuta la prevenirea acestor simptome.

Încetini. Ca te consuma la fel de bine ca burtica ta se întinde, hormoni semnal la mintea ta, ca esti complet. Daca mananci la fel de bine rapid, va trebui overeaten de timp, corpul tau devine volumul de semnal. De asemenea, încercați să acorde o atenție la corpul tau, atunci când obține acea senzatie de satietate. Obține în mișcare. Dacă ați overeaten, să ia o plimbare ușoară pentru a ajuta la stimularea procedura în corpul dumneavoastră, care apasă mâncarea în tractul intestinal. Nu a alerga sau tulpina pe cont propriu, cu toate acestea. Dacă funcționa, de asemenea, greu, sângele va curge la picioarele spre deosebire de stomac, precum și de digestie va încetini.

Nu se doarme. Atâta timp cât un pui de somn rapid, după un mare fel de mâncare pare a fi un concept excelent, nu este. Dacă te vei culca cu stomacul plin, produsele alimentare pot mai ușor funcția metoda digestiv sistem, mai degrabă decât în jos. Relaxare poate agrava arsuri la stomac determinată de a manca prea mult. Preveni bulele. Ai fost vreodată oferit un pahar de suc pentru a calma burta? Pur și simplu de stat nr. Băuturile carbogazoase include în umflat senzație, precum și pentru a adăuga chiar mai mult gaz de care are nevoie corpul pentru a elimina.

PATUL poate fi un factor care contribuie ia în considerare hipertensiune arterială. Constanta hipertensiune arterială peste o perioadă de timp poate face pe cineva cel mai mare pericol pentru un periculos accident vascular cerebral sau boli cardiovasculare. În general, o analiză a tensiunii arteriale sistolice tensiunii arteriale peste 140 mmHg și cea diastolică stres mai mare de 90 mmHg pot fi periculoase, împreună cu creșterea de doar una dintre aceste numere. Cu privire la 12.8% din totalul deceselor la nivel mondial în fiecare an poate bea rezultatul de o hipertensiune arteriala.

Alege alimente sănătoase este o modalitate excelentă de a te proteja de boală.

Nivel ridicat de colesterol. PAT poate spori grade de colesterol în sânge. Colesterolul este un tip de grăsime în organism, care ajută-l să funcționeze corect. Dacă există prea mult de ea, cu toate acestea, ea poate contribui la accidente vasculare cerebrale, ateroscleroza (îngroșarea peretelui arterial) și stop cardiac. Alimente care pot crește colesterolul au o tendință de a avea un grad ridicat de grăsimi hidrogenate (cum ar fi unt, plin de grăsime brânză, ghee, precum și carne).

PAT ar putea motiva, de asemenea, dezvoltarea cancerului la unele persoane. Se ridică în zahăr și carbohidrați grade au fost conectate pentru a crește în mult mai severe tipuri de bust celulele canceroase (cei fără estrogen sau progesteron receptori) în unele populații. Gastro esofagiene de reflux condiția (GERD). Chef consuma puteți seta off sau de a face gastro-esofagian boala de reflux, o problemă în cazul în care acide sau non-componente acide ale stomacului val înapoi în esofag, chiar mai rău, în unele persoane. Aceasta poate provoca disconfort mamar, inima varsat, dureri de gât, probleme ingerarea printre altele simptome. Netratate precum și netratată, aceasta poate de asemenea duce la unele condiții pre-canceroase.

Anxietate. Psihologică a unei persoane de wellness pot, de asemenea, experiența în continuare prin intermediul chef manca. Lor de a manca destinații de plasare le poate face într-adevăr simt săracii despre ei înșiși. Ele pot, de asemenea, experiență de izolare socială și de a trăi o perioadă limitată de modul de viață. Alte posibile efecte psihologice includ într-adevăr săraci episoade de stres și anxietate, auto-vătămare și, de asemenea,, de asemenea, de auto-distrugere eforturile.

Cu produse alimentare comoditate unități de mese pe fiecare colț și foarte mare de magazine alimentare în cadrul km de majoritatea residences, nu ești în pericol de a merge foame. Sunt, cu toate acestea, la riscul de a consuma excesiv. Nu e în mod constant ușor de a face cele mai nutritive alimente alegeri atunci când aveți mai multe opțiuni delicioase pentru a alege de la, dar a face o inițiativă de a alege alimente sanatoase este o modalitate foarte bună de a proteja pe cont propriu de boală persistentă. Încărcare farfurie cu mici porțiuni de low-calorii, alimente nutritive dense, cum ar fi fructe, legume, cereale integrale, precum carne slaba, este cel mai bun mod de a preveni supraalimentarea, fără senzație de foame.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here