Reducerea disfuncției erectile, creșterea rezistenței și îmbunătățirea calității generale a sexului

0
2169
Reducerea disfuncției erectile, creșterea rezistenței și îmbunătățirea calității generale a sexului

Dacă disfuncția erectilă a în jos, iar tu nu vrei să-i numeri pe medicamente, aceste 5 naturală servicii, cum situat în Harvard Unic de Sănătate Și Wellness Record Impotenta: Cât de medicamente, schimbări în stilul de viață, precum și alte terapii pot ajuta domina aceasta problema suparatoare, s-ar putea inversa ED și, de asemenea, stimula viata sexuala. Acestea sunt simplu de a adopta, precum și de a spori dvs. de wellness în alte mijloace, la fel de bine.

Begin ambulant. Doar o jumătate de oră de plimbandu-o zi a fost legat de un 41% scădere în pericol pentru ED, conform Harvard studiu de cercetare, în timp ce un alt test a raportat că, moderată de antrenament poate ajuta restabili legate de sex performanță în obeze, bărbați de vârstă mijlocie, cu ED. Consuma bine. Du-te urcarea pe fructe, legume, cereale integrale, precum și pește-un regim de dieta, care a scăzut posibilitatea de ED în Massachusetts Om de Imbatranire Studiu-minimizând în același timp roșii și rafinat, carne și, de asemenea, îmbunătățită boabe.

Modalități Simple pentru bărbații peste 50 de ani de a-și îmbunătăți viața sexuală

Modalități Simple pentru bărbații peste 50 de ani de a-și îmbunătăți viața sexualăUnul mai pointer: persistente deficitul în vitamina B12– descoperit în scoici, somon, păstrăv, carne de vită, consolidat cereale și iaurt … poate deteriora maduva spinarii, eventual scurt-circuit nervii responsabil pentru sentimentul de-a lungul cu pentru a trece la mesaje la arterele din penis. Multivitamine precum și consolidat alimente sunt cele mai bune pariuri pentru cei care absorb B12 slab, inclusiv numeroase persoane în vârstă la fel de bine ca oricine cu gastrită atrofică, o problemă care ar putea afecta aproape una din trei persoane de varsta de 50 de ani și, de asemenea, mai în vârstă.

În plus, asigurați-vă că obține suficient de vitamina D, care este situat în consolidat lapte sau iaurt, ouă, brânză, precum și conserve de ton. Un 2016 de cercetare în jurnalul Ateroscleroza descoperit că băieții cu deficit de vitamina D au cu 30% mai mare risc pentru ED.

Pierde in greutate. Obezitatea ridică riscurile pentru boli vasculare și diabet zaharat, două importante cauze de ED. Și excesul de grasime, meșteșugarii, cu mai multe hormoni care pot alimenta chiar în necazuri, de asemenea. Cea mai mică talie, mult mai bine … un om cu o diagonala de 42 inch talie este cu 50% mai predispuși să aibă ED decât una cu un 32-inch mijloc.

Inspecta vasculare wellness. Indicatori loc atunci când de conducere inadecvate vasculare de sănătate și de wellness includ exorbitante tensiunea arterială, glicemia, colesterolul LDL (săraci), colesterol, precum și trigliceride; și, de asemenea, niveluri reduse de HDL (excelent) colesterol. Contactați medicul dumneavoastră pentru a afla dacă sistemul vascular, precum și, astfel, inima, mintea, și penis, este în stare bună sau are nevoie de un tune-up cu modificări de stil de viață și, de asemenea, dacă este necesar, medicamente!

Vezi dental expert. Un 2013 de cercetare în Journal of Sexual Medicine a descoperit o asociere între boala de mestecat precum și riscul pentru ED. Tesutul gingival starea declanseaza umflarea cronică, care se crede că la deteriorarea celulelor endoteliale care căptușesc capilar, constând de cele de la nivelul penisului. Fizice makeovers corpul tau sufera ca tine de varsta în plus, au un impact semnificativ pe sexualitatea ta. Scăderea hormonului de grade, precum și modificări neurologice precum și circulator funcționare ar putea duce la probleme sexuale, cum ar fi disfuncția erectilă sau disconfort vaginal!

Probleme Sexuale Masculine

Probleme Sexuale MasculineAstfel de modificări fizice, de obicei, indică faptul că puterea de vibrant sex s-ar putea da drumul la mai mult suprimat reacții în mijlocul precum și mai târziu în viață. Dar emoționale produsi de maturitate– o încredere sporită, mult mai bine abilitatile de comunicare, precum și a redus restricțiile … poate ajuta la crearea unei experiențe mai bogate, mult mai nuanțată, și în mod inevitabil satisfăcătoare legate de sex de neuitat.

Cu toate acestea, o mulțime de oameni se încadrează scurt de a realiza complet posibilitatea de mai târziu-cu viața sexuală. Prin recunoașterea critică fizică, precum și componente psihologice care stau la baza plăcut sex, poti mult mai bine navigați probleme în cazul în care acestea apar!

Trata probleme sexuale este mult mai ușor acum decât în trecut. Medicamente revoluționare precum și expert terapeuti sexuali exista dacă aveți nevoie de ele. Totuși, s-ar putea avea capacitatea de a face cu mici sexuale preocupări de a face câteva modificări în amorul tău stil. Mai jos sunt cateva puncte pe care le puteți încerca în casă.

Informați-vă. O mulțime de mare de auto-ajutor materialele sunt oferite pentru fiecare fel de sex-problemă conexă. Căutare pe Web sau librăria locală, alege o pereche de surse care se referă la tine, și, de asemenea, să le utilizeze pentru a ajuta tu și partenerul tău progres educați cu privire la probleme. Dacă vorbind direct este la fel de greu, la fel de bine ca partenerul tău poate sublinia pasajele care vă place în mod special și, de asemenea, le dezvăluie pe diverse alte!

Dă-ți timp. Ca tine de varsta, sex-răspunsurile aferente scădere. La fel de bine ca partenerul tău poate spori șansele de succes de a găsi un liniștit, confortabil, fara intrerupere setare pentru sex. De asemenea, înțelegem că modificări fizice în corpul dumneavoastră indică faptul că ai nevoie de mai mult timp pentru a obține excitat precum și a ajunge la orgasm. Atunci când consideră că, petrec mai mult timp a face sex nu e un punct negativ; funcționarea acestor cerințe fizice în amorul tău de rutină poate deschide ușile pentru un nou tip de experiență sexuală.

Cum să intensifice experiențele sexuale intime

Cum să intensifice experiențele sexuale intimeUtilizare ungere. Frecvent, uscaciune vaginala, care începe în perimenopauza poate fi ușor remediat cu lichide de ungere precum și geluri. Utiliza aceste liber, pentru a evita sex dureros, o problemă care poate bulgăre de zăpadă în semnalarea sex precum și extinderea relației stres. Când lubrifiere substanțe nu mai multe funcții, consultați alte opțiuni cu medicul dumneavoastră.

Menține afecțiune fizică. Chiar dacă ești obosit, stresat, sau aflate în dificultate cu privire la o problemă, luând parte la saruta la fel de bine ca tremurat este vitală pentru menținerea unui psihologice și fizice bond. Tehnica de a atinge. La sensate accent metode care fac sex specialiști utiliza poate ajuta să vă re-stabili o intimitate fizică fără să simtă presiunea. Multe cărți de auto-ajutor precum și clipuri video de instruire oferă variante la aceste antrenamente. Vă pot, de asemenea, intenționează să ceară partenerului să te atingă într-un mod pe care el sau ea ar dori să fie atins. Acest lucru vă va oferi o mult mai bună sentiment de doar cât de mult o presiune, de la ușoară până la firmă, trebuie să utilizați.

Încercați diferite setări. Crearea unui arsenal de diferite legate de sex poziții nu include doar interesul de a face dragoste, dar poate ajuta, de asemenea cuceri probleme. De exemplu, a crescut entuziasm la G-spot, care are loc atunci când un tip intră tovarășul său din spate poate ajuta doamna ajunge la orgasm!

Lista de visele tale. Acest exercițiu vă poate ajuta să verificați fezabil activități credeți că ar putea fi un turn-on pentru tine sau partenerul tău. Încearcă să te gândești la o experiență sau un film care a stârnit și apoi partaja memoria ta cu partenerul tau. Acest lucru este deosebit de valoros pentru persoanele cu nivel scăzut de dorință. Face exerciții Kegel. Atât masculii, cât și femelele pot stimula lor legate de sex de fitness fizice, prin exercitarea lor pelvieni masei musculare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here